Sundt slik!
: 21. dec 2008 10:52
Det er ved at være noget tid siden at Katrine og jeg var kreative i køkkenet, men I skal ikke snydes for "opskriften", da jeg nåede at tage lidt billeder 
Det er meget nemt, og tager ikke alverdens tid
Vi brugte denne gang æble, gulerod og banan, det var nemlig lige hvad vi havde
Men man kan nu også bruge andet frugt og grønt..
Bananer blev dog ikke lige verdens bedste.. De var slatne og grå efter bagning
- Men de kunne da spises 
Nok om det
For selv at lave jeres eget frugtslik skal I bruge: f.eks. gulerødder og æbler, urteknive eller kartoffelskrællere, ovn og bageplade.
Skær så æblet og guleroden ud i tynde skiver (se billede!), placer dem på bagepladen (de må gerne ligge tæt sammen, da de ikke klistrer sammen
) og bag dem (helst på varmluft) indtil de er lysebrune i kanterne. Derefter er det smart at lade dem ligge i 10 minutters tid, så de bliver ekstra sprøde.


En dejlig snack for både mennesker og dyr!
- Uden tilsætningsstoffer!
Velbekomme

Det er meget nemt, og tager ikke alverdens tid

Vi brugte denne gang æble, gulerod og banan, det var nemlig lige hvad vi havde

Bananer blev dog ikke lige verdens bedste.. De var slatne og grå efter bagning


Nok om det

For selv at lave jeres eget frugtslik skal I bruge: f.eks. gulerødder og æbler, urteknive eller kartoffelskrællere, ovn og bageplade.
Skær så æblet og guleroden ud i tynde skiver (se billede!), placer dem på bagepladen (de må gerne ligge tæt sammen, da de ikke klistrer sammen



En dejlig snack for både mennesker og dyr!

Velbekomme
