REDNINGS KANINER SØGER NYT HJEM

Alt hvad der falder uden for de øvrige emner hører til her. Det kan være alt fra snik snak, med de øvrige forum brugere, til diskussioner om alt mellem himmel og jord.
Besvar
darkangel87
Indlæg: 4103
Tilmeldt: 19. jun 2008 12:22

REDNINGS KANINER SØGER NYT HJEM

Indlæg af darkangel87 » 12. okt 2014 08:42

3 måske 4 dejlige kaniner af racen teddy søger nye hjem. Kaninerne er kaninerne er henholdsvis 8 mdr. og 1 år. De tre der med sikkerhed søger nyt hjem er to hanner og en hun, alle sorte.
det er dværgkaniner så de bliver ikke så store, ca. 2 kg.
Alle kaninerne så i går ud til at have det helt fint, men skal lige have tjekket klør, de er vant til at få børstet deres lange pels, og dermed blive håndteret, de skulle dog ikke være helt nusse tamme. antallet havde efterhånden taget overhånd for tidligere ejer, derfor måtte hun af med dem, men de har ikke lidt overlast, de er redet fra at skulle aflives.
Jeg har pt ingen billeder af de pågældende kaniner, men det skulle gerne komme senere idag eller imorgen. Kaninerne befinder sig på her på Sjælland, lige nu nær Roskilde, senere idag vil de 2 hanner evt. komme i pleje her hos mig til de får nyt hjem.
De skal selvfølgelig have nyt hjem inden alt for længe for deres eget bedst.
De kan evt. medbringes til Jylland midt i november.
Så kender i nogen der er interesseret eller kunne i selv lokkes, så kontakt mig endelig, så vi kan få de små ud i gode hjem
Billede
http://www.nightangel.dk
https://www.facebook.com/NightangelsHamsteropdraet

When one door closes another opens. Grab the life and make it your own.

Besvar