Hamsteropdræt von Happy - København (vinterhvide)

Alle registrerede opdrættere må én tråd, hvor kan de præsentere deres opdræt.
Låst
Freja
Indlæg: 369
Tilmeldt: 28. dec 2010 21:03

Hamsteropdræt von Happy - København (vinterhvide)

Indlæg af Freja » 10. jun 2014 10:16

Hej.

Vi har slet ikke været opmærksomme på, at vi kunne præsentere opdrættet her - men det er vist på høje tid.

Vi er en lille familie med mor og to børn, som har base på Nørrebro i København. Vi er alle helt pjattede med vinterhvide dværghamstere, men det er Freja (født 2001), der har opdrættet. Jeg selv har æren af at stå for det "administrative" ifm. forum, bestilling af stamtavler, tilmelding til udstillinger, kontakten til interesserede købere osv.

Vi fik vores første hamster i foråret 2010. Happy var en pearl agouti-hybrid, men verdens sødeste kæledyr. I december 2010 fandt vi frem til DHF, som vi senere blev medlemmer af. Freja blev godkendt som opdrætter i september 2012 og valgte at opkalde sit opdræt efter Happy. Vi håber, at hans blide sind og dejlige temperament følger med efternavnet von Happy til alle unger, der forlader vores hjem. Foreløbig har tre kuld set dagens lys. I alt 21 unger, hvoraf 20 lever.

Vi bruger meget tid på vores hamstere og gør meget ud af, at ungerne er håndtamme, når de flytter hjemmefra. Vi har kun positive tilbagemeldinger på von Happy-ungerne, der er rolige og nysgerrige og falder godt til i deres nye hjem.

Er du interesseret i at stå på Frejas venteliste, kan du skrive en privat besked med nærmere oplysninger om dig selv og hvilken hamster, du ønsker dig, så prøver vi om vi kan opfylde dit ønske.
Hamsteropdræt von Happy - vinterhvide dværghamstere

Låst